in

Begraven worden in een glitterkist? Het kan!

De glitterkist maakt het mogelijk om begraven te worden in ”stijl”. Althans als glitters je ding is natuurlijk. Je kunt kiezen tussen verschillende glitterkleuren om je begrafenis zo over the top te krijgen als je leven is geweest. Ook voor je huisdieren zijn er nu glitterkisten en eventueel kun je ook kiezen voor een glitterurn.

Je denkt er natuurlijk liever niet te veel over na, maar helaas komt er voor iedereen een dag waarop we de oversteek naar de andere kant maken. Als magere Hein echter voor de deur staat, waarom zou je dan niet voor een stijl gaan die jouw leven reflecteert….in duizenden glitters! Benieuwd hoe de kisten eruit zien? Kijk dan hier!

De Glitter Coffin Company maakt ”prachtige met glitters en kristallen overgoten kisten”. Zo krijg je een laatste rustplek die je na je sparkelende leven wel hebt verdient. Je kunt kiezen uit mega veel keuren van lilac, rose tot aan goud. Kies je kleur en de Glitter Coffin Company maakt speciaal voor jouw een glitterkist.

Het bedrijf verscheept de kisten vanuit het Verenigd Koninkrijk over heel de wereld. ”Onze kisten zijn een prachtige manier om te reflecteren en iemands leven te vieren” schrijft het op de website. Ze vangen prachtig het licht op en geven een ultiem sparkel effect op een zonnige dag of wanneer kaarslicht op de kisten valt.

Liever cremeren?

Voor degene onder ons die liever gecremeerd worden is er ook een ruime keuze aan urnen. Ja urnen met glitters, voor jouw maar ook voor je geliefde huisdier. De kisten zijn er trouwens ook voor de viervoeters onder ons. De urnen kosten £169.99 wat neerkomt op ongeveer 200 euro.

415 punten
Upvote Downvote

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0

Bizarre speedboot crash gefilmd

Real life superheld: Louis Zamperini