in , ,

LOLLOL OMGOMG

Amerikaans strand overspoeld door ‘penisvissen’

In Bodega Bay, in de buurt van San Francisco, dachten vele bezoekers op het strand even lekker uit te kunnen waaien. Zij werden vervolgens verrast door duizenden lepelwormen die verrassend veel lijken op…een penis. 

Lepelwormen

Over het hele strandoppervlak liggen de wormen verspreid, plek voor een strandbedje is momenteel ver te zoeken. Normaal gesproken verstoppen de lepelwormen zich ver onder het zand, op veilige afstand van de mens. Door recente hevige stormen in Noord-Californië werd het strand blootgesteld aan de penisvormige dieren doordat golven zeewater hun schuilplek wegvagen. Nu bezetten de dieren massaal tientallen kilometers strand.

Delicatesse

Een feest voor de meeuwen, maar helemaal niet goed voor de beestjes zelf. Meeuwen zien de glibberige dieren als delicatesse en pikken er flink op los. Overigens zijn dit niet alleen de meeuwen, in Aziatische landen als China, Japan en Korea worden ze rauw geserveerd op je bord!

 

 

 

 

Geschreven door Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe is Bol.com ontstaan?

Het Britse pond springt naar hoogste punt in 19 maanden!